Heumen deelt de punten met Victoria'25

Heumen 1 (zon)

1 - 1

Victoria '25 1 (zon)

Competitie

5e klasse E

Datum

28 oktober 2018 14:00

Accommodatie

Onbekend

Ondanks dat Heumen meer dan een helft met een man meer speelde, wist het thuis niet te winnen van Victoria'25. Kansen had de ploeg genoeg, maar mede door een gemiste strafschop moest Heumen genoegen nemen met 1-1.

Vanaf het beginsignaal was het duidelijk dat Heumen de betere ploeg was, maar op het vele balbezit volgde niet direct grote kansen. Victoria'25 gokte op de counter en was af en toe gevaarlijk. Na een klein halfuurtje kwamen de gasten zelfs op voorsprong toen een afstandsschot langs doelman Robin Tsaganos in de lange hoek vloog. Voor Heumen was dit het signaal om er nog een schepje bovenop te doen en al snel leek de ploeg de schade te kunnen herstellen. Het zorgde voor een heuse kansenregen met een bal op de paal, een poging die van de lijn werd gehaald en uiteindelijk zelfs een strafschop, door Harm Franken te slap ingeschoten.

Vlak voor de pauze leek alles alsnog in Heumens voordeel te kantelen, toen een speler van Victoria'25 binnen luttele minuten twee gele kaarten wist te verzamelen. De eerste was voor het wegtrappen van de bal, niet veel later volgde nummer twee voor een overtreding. Heumen buitte de man-meersituatie direct uit en Stef Besems schoot via de binnenkant van de paal de 1-1 binnen.

Alles leek erop te wijzen dat Heumen na de pauze zou doordrukken en drie punten in de wacht zou slepen. In het begin volgden de kansen elkaar wederom in hoog tempo op, met de beste mogelijkheden voor Lars ter Steege (schot gekeerd door de doelman), Glenn van Dooren (kopbal op de lat) en Pim Buskens (schot naast). Toch wist Victoria'25 te overleven en gaandeweg de tweede helft ging de Heumense storm liggen en kregen ook de bezoekers weer hun kansjes in de tegenstoot.

In de absolute slotfase kregen beide ploegen nog één levensgrote kans om de volle winst binnen te slepen. Invaller Daan Krijnen dacht de winnende treffer te maken, maar zag hoe een verdediger in een ultieme poging zijn schot nog wist te blokkeren. Aan de andere kant moest Robin Tsaganos nog een keer aan de bak toen een speler van Victoria'25 vanaf zestien meter vrij mocht uithalen.

Beide teams scoorde dus niet meer waardoor ze allebei één puntje aan het totaal mochten toevoegen. Heumen blijft hierdoor in de middenmoot staan en ontvangt volgende week DSZ. Wederom thuis, dus de aanvang is 14.00 uur.

 

Wedstrijdverloop:
26: 0-1
45: 1-1 (Stef Besems)

 

Opstelling Heumen: Robin Tsaganos; Nicky Janssen-Bouwmeester, Huub Spanjaards, Glenn van Dooren, Bas Buskens; Karsten Savelkoul (Rick Kersten), Stef Besems (Jorit Peters), Lars ter Steege, Pim Buskens (Daan Krijnen); Jawad Nejrabi, Harm Franken.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!