6 - 1

Mannen, 1, Groep 1 053

1 september 2015 19:30

Schipperheijn, F.Th.G.

Heumen miste enkele spelers en trad aan in een iets andere formatie dan in de afgelopen twee wedstrijden, maar Keizerstad bleek deze avond een maatje te groot. Bij rust stond Heumen met 2-0 achter, in de tweede helft zou Keizerstad de score uitbouwen naar 5-0 alvorens Vince Hoogakker voor Heumen de eer wist te redden met een doelpunt.
Later bepaalde Keizerstad de eindstand op 6-1.

Door de nederlaag is Heumen als laatste geëindigd in de poule en kan het vizier volledig op de competitie. Deze begint voor Heumen a.s. zondag met een bezoek aan Brakkenstein, dat vorig jaar op overtuigende wijze de 5e Klasse waarin ook Heumen actief was wist te winnen.