Accommodatie

Onbekend

Zondag 27-10/2013 ,zomaar een zondag……..NEEN een heuse derby staat op het programma: Juliana 3 – SV.Heumen 3

Als jongen uit de stad heb ik in het Nijmeegse natuurlijk bijna wekelijks derby`s moeten spelen ,maar  de dorpsderby`s zijn op de een of andere manier toch specialer.

Voor de wedstrijd komt bij de boodschap van mijn teamgenoten heel duidelijk aan: het is net als NEC tegen Vitesse , veel wedstrijden mag je verliezen ,alleen deze absoluut niet!!

Het weer en het veld zijn niet optimaal ,maar strijd kun je op iedere ondergrond leveren en dat is wat vandaag gevraagd word.

Vanaf de aftrap is het duidelijk dat de tegenstander op dezelfde manier denkt over deze wedstrijd , ten koste van veel winnen. Het tempo is behoorlijk hoog , maar ook het aantal mindere passes. Door de straffe wind die we in de eerste helft mee hebben word vaak gekozen voor de lange bal. Het levert wel wat kansen op , maar het doelpunt komt uit een voorzet vanaf de flanken . 1-0 SV Heumen. Voor de rust gaat het op en neer met halve kansen voor beide partijen. Uit een van die halve kansen scoort Juliana 1-1 . Dit is ook de ruststand. In de tweede helft hebben we de wind tegen en daardoor gaan we het over de grond zoeken in het samenspel. Enkele mooie aanvallen ,geven drie goals voor
SV Heumen 3 . Ook Juliana weet nog twee keer te scoren.

Eindstand Juliana 3 – SV Heumen 3  3-4 . Niels ,Mark 2x en Alex zijn de mannen van de doelpunten vandaag.

Een gewonnen derby  geeft een goed gevoel bij iedereen . De derde helft was een prettige voortzetting en verschillende kleuren vocht vloeide rijkelijk.

SV Heumen 3 een keileuk team , kom eens kijken als je tijd hebt!!